Až 50% extra zľava,kliknite tu získať kód kupónu

kryt a puzdro na tablet iPad Pro 12.9 (2020) s vlastnou fotkou

Zdieľam
Prihláste sa a vyhrajte Reward Points pre zdieľanie!
View as Mriežka Zoznam

2 Položky

na stranu
Nastavte zostupný smer
View as Mriežka Zoznam

2 Položky

na stranu
Nastavte zostupný smer

Buď iný, buď jedinečný: Nakupujte podľa kategórie z našej širokej ponuky 10 000+ personalizovaných produktov!

kryt a puzdro na tablet iPad Pro 12.9 (2020) s vlastnou fotkou
Skvělá zpráva pro všechny majitele tabletu iPad Pro 12.9 (2020). Nyní můžete mít ochranné kryt a puzdro, které bude nejen chránit váš tablet před poškozením, ale také bude vypadat naprosto úžasně. Díky naší nabídce vlastního potisku můžete mít dokonalý kryt a puzdro s vaší oblíbenou fotografií.

Kryt a puzdro jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zajišťují dokonalou ochranu vašeho tabletu. Kromě toho jsou velmi stylové a moderní a díky vlastní fotce se stanou jedinečným doplňkem vašeho tabletu.

Kryt a puzdro jsou perfektně přizpůsobené tabletu iPad Pro 12.9 (2020) a chrání ho před poškrábáním nebo rozbitím. Materiál je odolný a váš tablet tak může být bezpečně přenášen v kabelce nebo batohu bez obav z poškození.

Dále, obal vlastního potisku přináší několik výhod jako je originálnost a neopakovatelnost. Pokud jste přišli s nápadem motiva, invence určitě nekupujte standartní kryt z obchodu, ale spíše vyberte vlastní potisk. Firma, u které budete tento obal nakupovat Vám umožní dát si na kryt potisknout obsah který si vyberete. Bude se k puzdru/ krytu chovat jako k mobilu s domáckým obrázkem. A mátepokud se rozloučíte s tabletem, zůstane Vám puzdro jako pěkná památka kdekoliv ho můžete nosit.

Pokud jste vlastníkem tabletu iPad Pro 12.9 (2020), je tento kryt a puzdro s vlastní fotkou tou nejlepší volbou pro jeho ochranu. Jsou praktické, kvalitní a navíc budou vypadat naprosto úžasně. Vyberte si svou nejoblíbenější fotku, kterou chcete mít stále při sobě a nechte nás tuto velkou fotku navrhnout, potom Vám ji supersluxuskově vytisknou. Určitě nebudete litovat!