Až 50% extra zľava,kliknite tu získať kód kupónu

kryt a puzdro na mobil Alcatel 1SE (2020) s vlastnou fotkou

Zdieľam
Prihláste sa a vyhrajte Reward Points pre zdieľanie!
View as Mriežka Zoznam

3 Položky

na stranu
Nastavte zostupný smer
View as Mriežka Zoznam

3 Položky

na stranu
Nastavte zostupný smer

Buď iný, buď jedinečný: Nakupujte podľa kategórie z našej širokej ponuky 10 000+ personalizovaných produktov!

kryt a puzdro na mobil Alcatel 1SE (2020) s vlastnou fotkou
Puzdro na mobil je dnes už nenahraditeľnou súčasťou smartphone-u. Mnohí z používateľov si po zakúpení nového telefónu hneď dokupujú aj vhodné puzdro výrobcu, ktoré dokonale chráni ich telefón pred poškodením alebo nečistotami. Avšak ak si chcete prispôsobiť svoj telefón podľa seba, kryt a puzdro na mobil Alcatel 1SE s vlastnou fotkou sú ideálnou voľbou.

Kryt a puzdro na mobil Alcatel 1SE (2020) je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý dokonale zabezpečí váš telefón. Okrem ochrany pred poškodením, nečistotami alebo vypadnutím telefónu z ruky, môžete si pridať aj vlastný štýl a originálnu nálepku s vlastnou fotkou. Tento produkt je vynikajúci spôsob, ako si urobiť vlastný, originálny kúsok hneď od tehly.

Kryt a puzdro na mobil Alcatel 1SE (2020) s vlastnou fotkou je praktický a pohodlný doplnok ku vášmu telefónu. Vďaka precízne vyrezaným tlačidlám a priehľadným rohovým ochladcom neobmedzuje prístup k tlačidlám a portom na vašom telefóne. Navyše, puzdro s fotkou ochráni vaše nutné doklady, namočené biele košeľe alebo niečo podobné.

Kryt a puzdro na mobil Alcatel 1SE (2020) s vlastnou fotkou je tiež skvelým spôsobom, ako sa odlišiť od ostatných a prispôsobiť telefón svojmu štýlu. Môžete si vybrať jednoduchý alebo výrazný motív, pridať priania, mená, inšpiráciu a tak ďalej.

Zhrnutie:

Kryt a puzdro na mobil Alcatel 1SE (2020) s vlastnou fotkou je originálnym a praktickým doplnkom ku vašemu telefónu. Okrem ochrany pred poškodením, nečistotami alebo vypadnutím telefónu z ruky, môžete pridať aj vlastný štýl a originálnu nálepku s vlastnou fotkou. Tento produkt je tiež skvelým spôsobom, ako sa odlišiť od ostatných a prispôsobiť telefón svojmu štýlu. Kryt a puzdro na mobil Alcatel 1SE (2020) sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý dokonale zabezpečí váš telefón a naučia jeho vlastnosti funkcii navyše.